Association du pain de seigle AOP
Maison du paysan, CP 96
Avenue de la gare 2
1964 Conthey
+41 (0)27 345 40 10
www.paindeseiglevalaisan.ch
Certified Products
Valais rye bread AOP
Valais rye bread AOP, made with rye flour (minimum 90%), is an essential feature of the “Assiette Valaisanne”. With its round shape, distinctive brown crust, cracked appearance, soft texture and characteristic aroma, Valais rye bread is unmistakable. Its slightly sharp flavour perfectly suits Valais dried meat IGP, for example. Serve sliced, plain or buttered, with spreads, at breakfast, tea-time or with an aperitif: Valais rye bread is delicious at any time of day.
Information
Links & Downloads
1 - 30 | 49 results
Boulangerie-Pâtisserie Salamin SA
Salamin Albert
Conthey Bassin Centre Boulangerie Maison Coop
Gilloz Damien
Café Bäckerei Galleria
Lorétan Urs
Gentiana Léon Lovey & Fils SA - Boulangerie-pâtisserie
Lovey Stephane
Boulangerie-Pâtisserie Les Roués
Jouvet Benoit
Boulangerie-Pâtisserie
Pessoa Fernando
Boulangerie Manor Sierre
Pereira Bruno
Alphonse Pellet SA
Pellet Alphonse
Boulangerie-Pâtisserie Au beau Réveil
Défago Florian
Bäckerei Mathieu Zumstein
Mathieu Paul
Le Panetier
Boulangerie Migros Jowa
Fiora Nicola
Boulangerie Manor Monthey
Décoppet Cédric
Au Fournil, Lecerf Boulangerie-Pâtisserie
Lecerf Stephane
Boulangerie-pâtisserie Le tramway d'Octodure
Pravato Jacqueline
Boulangerie Aligro
Alphonse Pellet SA
Pellet Alphonse
Boulangerie Manor Sierre
Pereira Bruno
Boulangerie-Pâtisserie
Pessoa Fernando
Bäckerei Pius Fuchs AG
Fuchs Philipp
Le Panetier
Boulangerie Migros Jowa
Fiora Nicola
Bäckerei-Konditore
Simeon Christof
Boulangerie-Pâtisserie Au beau Réveil
Défago Florian
Zenhäusern Frères SA
Salamin Véronique
Boulangerie-Pâtisserie Métrailler
Métrailler Nicolas et Ernest
La Gourmandine Vouillamoz SA
Devenes Isabelle
Bäckerei Imseng
Imseng Lukas
Boulangerie Manor Monthey
Décoppet Cédric
Feinbäckerei Wüst
Wüst Paul